Navegador

Amanida de l'hort


10 Fulles d'enciam del pais
1  ceba mitjana
3 Tomàquets d'amanida
Olives Negres
Olives Verdes
1 Llauna de Tonyina amb oli d'oliva
2 Cullarades de Vinagre
8 Cullarades d'oli d'oliva
1/2 Llimona

En un bol fondo incorporar les fulles d'enciam, la ceba i els tomàquets previament tallats, emulsionar en un bol apart una vinagreta amb 2 cullerades de vinagre, 8 cullarades d'oli d'oliva, 1 cullaradeta de sal i pebre negre al gust, afegir al bol de l'amanida, exprema la 1/2 llimona per sobre de l'amanida, remenar-ho tot bé fins que totes les fulles i la ceba estiguin impregnades amb la vinagreta, per acabar afegir la llauna de tonyina esmicolada i les olives per sobre....

1-No tallar les fulles d'enciam amb ganivet es millor trancar-les amb les mans.
2-Afegir la vinagreta abans de la tonyina.
3-La vinagreta es pot fer en un pot de vidre amb tapa i per emulsionar-ho agitar-ho tot dins del pot.
4-Les amanides s'han de fer i servir-les al moment per mantenir la frescor dels ingredients.



No hay comentarios:

Visitas