Navegador

La Truita de Patates





6 Patates Mitjanes
4 Ous de gallina
Oli d'Oliva




Preparar una paella amb abundant oli d'oliva, en fred afegir les patates tallades irregularment, petites i escapçades ( tallar la patata i abans de completar el tall estirar i trencar-la ), afegir sal i tapar, una vegada començi a fregir baixar el foc a la meitat per poder potxar les patates durant uns 10 minuts, a partir d'aqui destapar i anar remenant les patates fins que estiguin ben toves i una mica daurades, a banda dejetar els ous en un bowl gros fins que estiguin ben escumosos, afegir la patata ben cuita i barrejar-la molt bé, una vegada estigui ben barrejat afegir a la paella i pujar el foc al màxim, deixar daurar durant uns 5 minuts i donar-li la volta 5 minuts més i a menjar...





1.- La patata s'ha de fer poc a poc no s'ha de daurar gaire, s'ha de estovar tant sols.
2.- La patata s'ha d'afegir a l'ou no al contrari.
3.- Personalment m'agrada poc cuita per dins, però el punt de cocció es molt personal, no donar la volta fins que no s'estigui segur de que esta cuita per sota.
4.- Es pot afegir ceba cuita per donar-li més suavitat, poxar-la de la mateixa forma que la patata.

No hay comentarios:

Visitas