Navegador

Tartera de Verat

Aquesta recepta prové de Murcia l'avia de la meva mare ja la feia quan era petita, tot  que el verat es un peix dels molt asequibles, es un "manjar" sobretot per tot el sur d'Espanya. La veritat es que la textura i el gust d'aquest peix és increible. Us el recomano





2 Verats grossos ( Caballa )
5 Patates mitjanes
2 Cebes mitjanes
2 Tomàquets grans
8 Grans d'All
25 Cl. de Vi Blanc
Oli d'oliva
Sal
Pebre blanca molrada




En una safata de forn posar l'oli d'oliva, les patates tallades a rodanxes de mig dit de gruix, posar els Verats nets i oberts per la meitat, tallar el tomàquet en aros y salpimentar tot, afegir el vi blanc i posar al forn precalentat a 180º - 190º C. fins que etsigui tot ben daurat i tendre.





1.- Els Verats que siguin frescos.
2.- Els productes han de ser de qualitat.

No hay comentarios:

Visitas