Navegador

Espaguetis amb Pollastre






1 Paquet d'Espaguetis
2 Pits de Pollastre dessosats
2 Grans d'All
1 Cirereta
Oli d'Oliva
Sal
Pebre negre




Coure la pasta en una olla amb abundant aigua i sal fins que estigui al dente, escorrer la pasta i refrescar-la amb aigua freda per tallar-li la cocció reservar. Tallar el pollastre a daus petits i salpimentar al gust, tallar els alls a lamines primes i posar-los en una paella amb oli d'oliva i fregir fins que comencin a daurar, afegir el pollastre i la cirereta quan el pollastre estigui daurat afegir la pasta i saltejar tot durant uns minuts...









1.- El punt de la pasta és molt important, seguir les indicacions del fabricant.
2.- Tenir en compte el punt del pollastre
3.- La cirereta donar un punt picant molt agradable, si es vol més picant tant sols esmicolar la cirereta en comptes de posar-la sencera.
4.- L'All no s'ha de daurar gaire si es crema donarà un gust molt agre al plat.

No hay comentarios:

Visitas